Fúkanie latexových balónov 12"

Nové

0082016PLB

O výdrži HÉLIA a užitočné informácie nájdete v info

1,25€

Viac info

VÝDRŽ HÉLIA V BALÓNIKOCH A ČASTÉ OTÁZKY:

Skôr, ako začnete zdobiť oslavu, mali by ste vedieť, že výdrž hélia v balónoch je závislé od viacerých faktorov.

Štandardne hélium vydrží v balóniku cca 6 - 8 hodín a potom postupne začne vyprchať.

ČASTÉ OTÁZKY:

Koľko vydrží hélium v balóne?

Hélium v balónikoch vydrží približne 6 - 8 hodín. Potom začne hélium vyprchať a cca po 15 hodinách je balón takmer prázdny. POZOR, nie vždy je to pravidlom.

Niekedy balóniky vydržia zhruba polovične naplnené aj 1 deň. Samozrejme závisí od kvality bóna, veľkosti balónika a objemu hélia, ktoré sa nachádza vo vnútri.

Môžem zakúpiť aj horšie hélium, ktoré vydrží menej?

Štandardne sa vyrábajú héliové fľaše (bomby) s rovnakou kvalitou hélia a nemáme informácie o tom, že by existovalo nekvalitné hélium v takýchto praktických predajných fľašiach. Čiže na trhu je dostatočne veľa predajcov hélia a nemalo by to ovplyvňovať kvalitu a výdrž hélia v balónoch.

AVŠAK, treba si dávať pozor pri fúkaní balónov, kedy predajca fúka z veľkých fliaš a používa tzv. "zmiešavač hélia", ktorý Vám namieša hélium so vzduchom. Takýto zmiešavač by ste ale mali vidieť na fľaši. Na klasickom ventile je dlhá (často metrová až 1,5 metrová hadička), ktorá primiešava vzduch. Takto Vám môže balón naplnený héliom vydržať len 2 - 3 hodiny pokiaľ splníte správne skladovanie balóna. AK by sa balón nachádzal na slnku, tak niekedy splasne okamžite, najneskôr do 1 - 2 hodín.

Od čoho závisí výdrž hélia v balóne?

Výdrž hélia v balónoch závisí od toho, ako ich skladujete.

- skladovanie nafúknutých balónov na slnku - takto vydrží hélium žiaľ najmenej, pretože slnko priamo pôsobí na balónik, ktorý sa postupne začína poškodzovať a hélium vyprchať. Balóny väščinou vydržia 2 - 4 hodiny.

- skladovanie nafúknutých balónov doma - ak máte doma teplotu okolo 22 až 29 st. C, tak by Vám balóny mali vydržať najdlhšie a to 8 - 12 hodín

- skladovanie nafúknutých balónov pri svetle - POZOR na umelé svetlo, ako sú lampy, lustre, neonky, žiarovky apod. pretože pod nimi balóny praskajú alebo sa zničia a hélium rýchlo vyprchá. Niekedy ak sa balón opre o teplé svetlo, môže okamžite prasknúť alebo vyfúknuť.

Ako môžem predĺžiť výdrž hélia v balóne?

Na predĺženie výdrže hélia existuje na trhu unikátna vec a to "gél", ktorý sa dáva do balónika ešte pred nafúknutím.

Tento gél sa nazýva Hi Float a dokáže balónik držať vo vzudchu 2 - 5 dní.

Ponúkame ho aj my - buď Vám ho aplikujeme do balóna priamo my a lebo si kúpite praktickú, malú a veľmi výhodnú fľaštičku zhruba na 30 ks balónikov (nám vydržalo na 50ks), záleží, koľko chcete, aby balóny lietali.

Pre objednanie kliknite sem: https://napas.sk/sluzby/1288-davka-hi-float-HF-1.html

alebo sem: 

Nafúknutie, zatavenie alebo plnenie dávkou na dlhšiu výdrž robíme len pri osobnom odbere. Platí len u nás na odbernom mieste, na Ivánskej ceste 10 v Bratislave!!!!!!

Recenzie

Zatiaľ tu nie sú žiadne komentáre zákazníkov.

Napísať recenziu

Fúkanie latexových balónov 12"

Fúkanie latexových balónov 12"

O výdrži HÉLIA a užitočné informácie nájdete v info

Napísať recenziu

30 iných produktov v rovnakej kategórii: