Dávka gélu hi-float na výdrž hélia v balónoch

Nové

HF-1

Do 1 ks balóna, viac v info nižšie

0,49€

Viac info

Profesionálny gél Hi Float je unikátny gél do balónov, ktorý slúži na to, aby balón naplnený héliom lietal niekoľko krát dlhšie.

Gél Vám naplníme priamo u nás na odbernom mieste. V prípade, že potrebuejete gél do viac balónov alebo nie ste z BA, ponúkame veľmi VÝHODNÉ BALENIE, ktoré je takmer na 50ks balónov a ušetríte s ním až 15€.

Zakúpiť si ho môžete tu: https://napas.sk/home/3588-hi-float-flasticka-HFF075.html

Len málokto vie, že hélium v latexových (gumových) balónoch vydrží maximálne 15 hodín (v závislosti od veľkosti balónika a prostredia, ktoré na balón vplýva) a potom je veľmi sklamaný, ak mu po pár hodinách balón začne pomaly padať.

Ak chcete mať istotu, že Vaša krásne vyzdobená oslava bude rovnako krásna, ako na začiatku, jednoznačne odporúčame tento gél, ktorý na trhnu nenájdete v lepšej cene, ako u nás.

Balóny naplnené héliom s obsahom tohto gélu, vydržia lietať až 3,4,5 či viac dní. Je to závislé aj od prostredia, ktoré na samotné balóny vplýva.

Vo fotke vyššie sme priložili fotku od našej klienti, ktorá nám po 7 dňoch poslala fotku s tým, že jej balony stále ešte držia.

Tak, čo poviete? Vyskúšate to aj Vy?

Recenzie

Zatiaľ tu nie sú žiadne komentáre zákazníkov.

Napísať recenziu

Dávka gélu hi-float na výdrž hélia v balónoch

Dávka gélu hi-float na výdrž hélia v balónoch

Do 1 ks balóna, viac v info nižšie

Napísať recenziu

10 iných produktov v rovnakej kategórii: